Terapi

Hvad lægger jeg vægt på i terapi?

I terapien vil jeg altid tage udgangspunkt i din oplevelse af, hvad der er svært lige nu og tilpasse behandlingen til netop din problemstilling.

Jeg lægger vægt på, at du får en oplevelse af at blive set og forstået, og at du samtidig får en større forståelse for dig selv, og hvorfor du reagerer, som du gør.

Jeg arbejder primært ud fra en psykodynamisk referenceramme, hvilket betyder, at jeg bl.a. søger at forstå dine aktuelle vanskeligheder i lyset af dine tidligere oplevelser.

Hvordan foregår første samtale og forløbet i det hele taget?

Det er almindeligt at være usikker eller nervøs til den første samtale med en psykolog. Nogle kan have svært ved at få et ord frem eller formulere deres problem, hvorimod andre taler løs og oplever det som en stor lettelse, at der endelig er én, der lytter. I alle tilfælde så skal jeg nok hjælpe dig på vej.

Ved første samtale vil jeg bede dig om at fortælle om de vanskeligheder, som du oplever her og nu, og så vil jeg spørge ind til din baggrund for at få en bedre forståelse af din problemstilling.

Sammen vil vi finde ud af, hvad der er væsentligt at have fokus på i terapien for, at du kan få det bedre. Herefter vil vi aftale, hvornår vi mødes igen, og hvor ofte vi skal mødes, for at du får mest muligt ud af din behandling.

Jeg tilbyder både korte og længerevarende samtaleforløb.

I min praksis arbejder jeg med problemstillinger så som

Jeg tilbyder desuden egenterapi til psykologistuderende og psykologer individuelt eller i gruppe. Kontakt mig gerne for at få en snak om, hvordan jeg evt. kan hjælpe dig.